VALA heeft voor 2021 een uitgebreid aanbod samengesteld aan cursussen, workshops en excursies.

VALA heeft voor 2021 een uitgebreid aanbod samengesteld aan cursussen, workshops en excursies.

VALA heeft voor 2021 een uitgebreid aanbod samengesteld aan cursussen, workshops en excursies. Deze zijn met name gericht op onze deelnemers aan de regeling Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer, maar iedereen is van harte welkom.

VALA biedt hun vertrouwde praktijkcursussen akker- en graslandbeheer ook dit jaar weer aan. VALA hoopt dat het nieuwe aanbod dit jaar wel door kan gaan. Zo willen ze starten met een cursus gericht op het vergroten van de biodiversiteit in de boomgaard, excursies bodemverbetering samen met de stichting HOEduurzaam en organiseren ze, net als in 2019, weer een aantal kennisbijeenkomsten over de meerwaarde van kruidenrijk grasland voor het agrarisch bedrijf.

Het hele aanbod is terug te vinden via deze link.

Via de website van de VALA kunt u zich aanmelden. Gebruikt u daarvoor deze link.