Kent u de patrijs?

Kent u de patrijs?
Misschien heeft u via onze patrijzentellers al een folder in de bus gehad of persoonlijk ontvangen.

Heeft u deze folder ontvangen dan zit er In de folder een inlegvel. Op de achterkant van het inlegvel staat de plattegrond van het telgebied waarin u woont.
Ziet u patrijzen, dan kunt u op dit inlegvel een kruisje zetten waar u de patrijzen gezien heeft, noteert u alstublieft het aantal, de datum en het tijdstip van uw waarneming en mailt/appt of stuurt u dit naar de teller of ons.

Heeft u geen folder ontvangen, maar wel patrijzen gezien? Dan zouden wij het heel fijn vinden om een mailtje te ontvangen met hoeveel patrijzen u gezien heeft, dat datum en het tijdstip! Heeft u ook een foto? Dan ontvangen wij deze ook graag.

De folder kunt u via deze link zien.
Wij zullen uw waarneming dan doorzetten en de teller op de hoogte brengen.