Natuurlijk Oude IJsselstreek

Natuurlijk Oude IJsselstreek

Kom op zaterdag 25 mei naar ‘NATUURLIJK Oude IJsselstreek’ in het Boskapellebusken te Sinderen: Een markt vol groene initiatieven, activiteiten voor jong en oud en met heerlijke lokale lekkernijen om te proeven. 

Biodiversiteit en het Achterhoekse landschap staan centraal tijdens deze gezellige markt. Voor de eerste keer bundelen 15 lokale natuurverenigingen hun krachten om u te laten zien, proeven en ruiken wat er allemaal gebeurt in de natuur van de Oude IJsselstreek. 

Voor kinderen (en volwassenen) is er van alles te leren en te doen: waterbeestjes zoeken in de poel, braakballen van roofvogels uitpluizen, zelf een nestkastje timmeren, en nog veel meer. Ook de gemeente en het waterschap doen mee met leuke acties, nuttige informatie en leerzame experimenten. 

VAL Oude IJssel is op deze dag aanwezig met veel informatie en tal van leuke activiteiten. We ontmoeten u graag

Waar en wanneer?
Boskapellebusken op Sinderen, zaterdag 25 mei, van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis!

Tot dan!