Robert Boevink

Hallo, ik ben Robert Boevink, geboren en getogen in Rekken waar ik samenwoon met mijn vrouw en 2 dochters. Ik ben de coördinator van de VAL Oude IJssel. Normaal gesproken ben ik ongeveer 1 dag in de week (meestal op vrijdag) op kantoor in Silvolde aanwezig. In drukke perioden zal ik vaker aanwezig zijn.

Na de MBO-opleiding Groene Ruimte aan het AOC in Almelo te hebben afgerond ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Bos- en natuurbeheer aan de Hogeschool Larenstein in Velp. Hier ben ik afgestudeerd in 2008. Vervolgens heb ik ongeveer 1,5 jaar bij Dienst Landelijk Gebied in Arnhem gewerkt. Ik heb me hier vooral beziggehouden met de steekproefcontroles van de SAN en de SN (tegenwoordig SNL). Daarna ben ik als projectleider begonnen bij de VAN Berkel en Slinge in Eibergen. Dat is een agrarisch natuurvereniging, vergelijkbaar met de VAL, met als werkgebied de gemeente Berkelland.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, wandelen en tuinieren en in de winter ga ik graag met vrienden naar Oostenrijk om te skiën..

Mochten er vragen zijn of zijn er zaken onduidelijk dan kunt u natuurlijk contact met me opnemen via het gebruikelijke emailadres (info@val-oudeijssel.nl) of telefonisch (06 – 27 25 03 09)