Robert Boevink

Hallo, ik ben Robert Boevink, geboren (in 1983) en getogen in Rekken waar ik samenwoon met mijn vriendin en dochtertje. Ik ben de opvolger van Theo Freriks als landschapscoördinator van de VAL Oude IJssel. De komende tijd zal ik ongeveer 1 dag in de week (meestal op vrijdag) op kantoor in Silvolde aanwezig zijn. In drukke perioden zal ik vaker aanwezig zijn.
 

Na de MBO-opleiding Groene Ruimte aan het AOC in Almelo te hebben afgerond ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Bos- en natuurbeheer aan de Hogeschool Larenstein in Velp. Hier ben ik afgestudeerd in 2008. Vervolgens heb ik ongeveer 1,5 jaar bij Dienst Landelijk Gebied in Arnhem gewerkt. Ik heb me hier vooral beziggehouden met de steekproefcontroles van de SAN en de SN (tegenwoordig SNL). Daarna ben ik als projectleider begonnen bij de VAN Berkel en Slinge in Eibergen. Dat is een agrarisch natuurvereniging, vergelijkbaar met de VAL, met als werkgebied de gemeente Berkelland. 

Na de oprichting van de VALA is de samenwerking tussen de ANV’s in de Achterhoek steeds intensiever geworden, met als gevolg dat de VAL mij heeft gevraagd om de werkzaamheden van Theo over te nemen. De overige dagen blijf ik werkzaam in Eibergen. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, wandelen en tuinieren en in de winter ga ik graag met vrienden naar Oostenrijk om te skiën.

Ik hoop de komende tijd veel nieuwe mensen te leren kennen en ik ga proberen nieuwe natuur- en landschapsprojecten binnen te halen.

Mochten er vragen zijn of zijn er zaken onduidelijk dan kunt u natuurlijk contact met me opnemen via het gebruikelijke emailadres (info@val-oudeijssel.nl) of telefonisch (06 – 27 25 03 09).
 

Tot ziens!

Robert Boevink

Actueel